Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani - Perspective

Încercări de promovare a antreprenoriatului în rândul tinerilor,  prin premierea (în cadrul unor evenimente ale societății civile) alături de tineri voluntari, ori de tineri olimpici și a unor tineri antreprenori, au mai existat.  Identificarea unor antreprenori de succes, din rândul tinerilor, în cadrul evenimentelor de business, de genul celor organizate de camerele de comerț, de asemenea, au mai existat.

Dar, toate aceste încercări s-au manifestat sporadic, niciuna dintre aceste încercări nedovedind continuitate. De asemenea, desfășurându-se în cadrul unor evenimente mai cuprinzătoare, niciuna dintre aceste încercări nu s-a poziționat distinct, ca evenimentul nostru.

Reușind să se poziționeze la granița dintre evenimentele de business și cele de tineret, Gala Tinerilor Antreprenori este un eveniment unic în România, confirmat de cele trei ediții desfășurate în județul Bacău, de premiul obținut și de calitatea participanților.

Planul nostru este ca în 2019, alături de cea de a IV-a ediție, pe care o vom organiza în județul Bacău, să mai organizăm încă două ediții, în alte două județe din România. Cele două ediții pe care le vom organiza în 2019 în alte două județe ne vor ajuta să înțelegem în ce fel poate fi replicat un eveniment care (la Bacău) s-a dovedit de succes. Începând cu anul 2020, ne propunem să consolidăm „galele” lansate în 2019 și să extindem gala în alte județe.

Dorim să facem din Gala Tinerilor Antreprenori, eveniment născut la Bacău,  un eveniment național!