TinBlog 2.0

Centrul de Agrement de la Valea Budului a găzduit cea de a doua ediție a taberei TinBlog, initulată TinBlog 2.0. Datorită reușitei ediției precedente, Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat ca la această ediție numărul tinerilor participanți să fie dublu.
Ca și anul trecut, în tabără s-au desfășurat o serie de colocvii pe teme ce țin de marketing, jurnalism și tehnologiile internetului, precum și un workshop în cadrul căruia tinerii au experimentat proiectarea unei campanii de promovare online. În plus, la această ediție, a făcut parte din echipa de traineri și Alexandra Bibire, cunoscut om de marketing din Bacău.
 
„Anul acesta, TinBlog are ca scop promovarea profesiilor de Webdesigner şi de Copywriter şi implicarea tinerilor băcăuani în promovarea «Bacău – Capitala Tineretului din România»”,  a declarat Theodora Jacotă, consilier de tineret în cadrul DJST Bacău.
 
După cum ne-a mărturisit Niki Vrânceanu, coordonatorul proiectului, pentru viitor, organizatorii intenționează să transforme TinBlog într-un eveniment cu participare națională, în cadrul căruia să aibă loc atât colocvii de formare, destinate celor neinițiați, cât și conferințe pe teme de blogging și social-media, destinate tinerilor cu experiență.
 
Această ediție s-a bucurat de sprijinul material oferit de Cybernet Auto Center (partener de mobilitate), Aqua Carpatica și Grafit (producție publicitară), precum și de sprijinul logistic oferit de Brand & Build, Reporter Buzoian și Novisnet.