Alături de tineri la Agora Tinerilor

Federația Tinerilor din Bacău în parteneriat cu Asociația Romanian Youth Movement for Democracy Bacău, a organizat în perioada 16-18 noiembrie „Agora Tinerilor Băcăuani-Ai cuvântul!”.
 
Mai bine de 100 de tineri și-au dat întâlnire în Aula Universității „Vasile Alecsandri”, acolo unde au dat startul primului eveniment pe politici de tineret din județul Bacău. Marian Dămoc, președintele Asociației Romanian Youth Movement for Democracy Bacău, a îndeplinit rolul de gazdă și a povestit celor prezenți despre ce înseamnă Agora Tinerilor Băcăuani și a reușit să capteze atenția tuturor cu statistici relevante pentru sectorul de tineret.
 
Deoarece, în martie 2018, Centrul European pentru Strategii Durabile a sprijinit demersul Asociației Romanian Youth Movement for Democracy Bacău, organizând împreună cu aceasta trei sesiuni de dialog structurat în cadrul Colocviilor Tinerilor Antreprenori, participarea noastră la Agora Tinerilor a fost ca o continuare a ceea ce am făcut în primăvară.
 
Astfel, în cadrul Agorei Tinerilor, echipa noastră a moderat masa rotundă „Antreprenoriat și locuri de muncă”, ajutând participanții să afle soluții și măsuri concrete pe care le vor putea aplica în viitor, pornind (desigur) de la nevoile tinerilor identificate în cadrul proiectului Tineri Activi pentru Bacău.