Alături de „Spiridușii lui Moş Crăciun”

Sala de conferințe a DJST Bacău a găzduit conferința de diseminare a proiectului propriu „Spiridușii lui Moş Crăciun!”, proiect ce are drept scop identificarea și premierea tinerilor băcăuani care s-au evidențiat în 2017 în proiectele de tineret ale programului Bacău - Capitala Tineretului.
 
Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Fundației „Ion Ghelu Destelnica”, a Federației Tinerilor din Bacău și a Centrului European pentru Strategii Durabile. În locul moșului, întruchipat în anii anteriori de actorul Radu Bogdan Ghelu, fundația a delegat în acest an un ”moș crăciun” mai tânăr, în persoana voluntarului Daniel Claudiu Abortulesei, tânăr care, împreună cu voluntarii federației, va veni în ajutorul spiriduşului principal de la DJST Bacău  -  consilierul de tineret Theodora Jacotă.
 
Tot în cadrul evenimentului, Niki Vrânceanu (președintele organziației noastre) și Virginia Brăescu, în calitatea lor de comunicatori pentru dialog structurat al MTS, au desfășurat o sesiune de dialog structurat  la care au fost invitate să participe oficialități din cadrul autorităților locale.