Știri

Alături de tineri la Agora Tinerilor

În cadrul Agorei Tinerilor, echipa noastră a moderat masa rotundă „Antreprenoriat și locuri de muncă”, ajutând participanții să afle soluții și măsuri concrete pe care le vor putea aplica în viitor, pornind (desigur) de la nevoile tinerilor identificate în cadrul proiectului Tineri Activi pentru Bacău.

Read More

TinBlog-ul, la a treia ediție

Centrul de Agrement de la Valea Budului a găzduit cea de a treia ediție a TinBlog-ului, proiect care au reunit participanți din Bacău, Comănești, Faraoani și  Moinești. Și în acest an tinerii au învățat să utilizeze eficient mecanismele din social-media și promovarea online, construindu-și mesajele prin metoda de comunicare „Storytelling”.

Read More

ClubisArt

20 de tineri au participat la ClubisArt, proiect de educație antreprenorială desfășurat de Centrul European pentru Strategii Durabile, și care vine în continuarea proiectelor Clubis 2014 și Clubis Junior.

Read More

Echipa TinBlog a participat la Buzo-Young

În perioada 4 – 6 mai 2018, la Centrul de Agrement „Poiana Pinului” din cadrul DJST Buzău, s-a desfășurat etapa finală a primei ediții a Festivalului Județean de Jurnalism și Comunicare „BUZO-YOUNG”.

„Trebuie să recunosc că TinBlog-ul ne-a inspirat atunci când am proiectat Festivalul „BUZO-YOUNG”. Atmosfera minunată de la Valea Budului am recreat-o, cu sprijinul Consiliului Județan Buzău, la Centrul de Agrement de la Poiana Pinului.” – ne-a mărturisit Cosmin Șontică, managerul de proiect.

Read More

Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani - Ediția a III-a

Cea de a treia ediția a Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani și-a desemnat joi, 26 aprilie, laureații și câștigătorii trofeelor. În fața a peste 100 de invitați, maestrul de ceremonii al Galei, actorul Ștefan Alexiu, a nominalizat 20 de tineri antreprenori ce desfășoară afaceri în județul Bacău.

Read More

Colocviul Tinerilor Antreprenori din Comănești

Clădirea reabilitată și modernizată a Centrului 5 Comănești a găzduit joi, 29 martie, într-un dintre sălile sale de conferințe, o întâlnire a oamenilor de afaceri comăneșteni cu echipa de proiect a Galei Tinerilor Antreprenori.

Read More

Alături de „Spiridușii lui Moş Crăciun”

Sala de conferințe a DJST Bacău a găzduit conferința de diseminare a proiectului propriu „Spiridușii lui Moş Crăciun!”, proiect ce are drept scop identificarea și premierea tinerilor băcăuani care s-au evidențiat în 2017 în proiectele de tineret ale programului Bacău - Capitala Tineretului. Tot în cadrul evenimentului, Niki Vrânceanu (președintele organziației noastre) a coordonat o sesiune de dialog structurat la care au fost invitate să participe oficialități din cadrul autorităților locale.

Read More

Pagini